070 280 888 
Pokličite nas od ponedeljka do petka: 9:00  - 19:00 ure, sobota od 9.00 do 14.00 ure

Košarica - 0,00 €

V nakupovalni košarici ni artiklov.

 

Vračila

 

V kolikor vam ne ustreza velikost ali model, lahko artikel zamenjate za ustrezno velikost ali pa odstopite od pogodbe in zahtevate vračilo kupnine.

 

Odstop od nakupa

 

Kupec ima pravico, da v 14 dneh po dnevu prejetja blaga brez obrazložitve odstopi od nakupa. Če želite uveljaviti svojo pravico do odstopa/odpovedi nakupa, morate svojo nedvoumno izjavo o odstopu/odpovedi dostaviti po elektronski pošti na naslov: info@skratek.si.
Prejem vaše izjave o odstopu/odpovedi vam bomo z elektronskim sporočilom nemudoma potrdili.
V skladu z vladno uredbo št. 45/2014 (z dne 26. 2. 2014): "Če odstopite od te pogodbe, vam bomo nemudoma, vendar najkasneje v roku 14 dni od prejema vaše izjave o odstopu, povrnili vsa plačila, ki ste jih izvršili, vključno s stroški dostave (razen dodatnih stroškov, ki so nastali zaradi tega, ker ste namesto ponujenega najcenejšega načina dostave izbrali drugi način dostave). Plačilo vam bomo vrnili na isti način, kot ste ga izvedli, razen če se izrecno strinjate z uporabo drugega načina povrnitve plačila zaradi uporabe tega drugega načina povrnitve plačila vas ne bodo bremenili nobeni dodatni stroški." Plačila vam ne bomo vrnili, dokler izdelka ne dobimo nazaj ali ne dokažete, da ste nam ga poslali: od teh dveh možnosti je treba upoštevati prejšnji datum.
Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. (Potrošnik vrne blago na svoje stroške, paketov z odkupnino podjetje ne prevzema).

 

Postopek vračila blaga

 

Pred vračilom blaga, kupljenega na spletni strani www.skratek.si, nas obvestite na info@skratek.si, da se dogovorimo o najboljši rešitvi. Od pogodbe lahko potrošnik odstopi v roku 14 dni po prejetju naročenega blaga, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Vrnitev naročenega blaga podjetju v roku 14 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe. Blago lahko vrnete na dva načina:

- Kupljeno blago pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Trgovina Škratek, Gosposka ulica 27, 2000 Maribor, Slovenija. Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. V primeru pošiljk z odkupnino si pridružujemo pravico sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, če se tega s kupcem nismo izrecno dogovorili!

- S kupljenim blagom se lahko na lastne stroške osebno oglasite v trgovini PE Škratek, Gosposka ulica 27, 2000 Maribor, Slovenija in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj s pripadajočo dokumentacijo.

 

Kako vrniti blago

 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu: info@skratek.si. Izdelek vrnite v originalni nepoškodovani embalaži. Izdelek ne sme biti poškodovan in v nespremenjeni količini ali embalaži!

Vračilo kupnine je možno izključno preko nakazila. Gotovine ne izplačujemo. Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem se v elektronski obliki nahaja na sedežu podjetja. Kupec lahko dobi kopijo pogodbe/računa na zahtevo na elektronski naslov.
Otroški čevlji | Največja izbira otroške obutve Škratek Največja izbira otroške obuteve, kvalitetna obutev in najnižje cene priznanih znamk: Froddo, Pediped, Agata dela Prada, Garvalin, Superfit,...