Facebook Pixel
Moja košarica

Košarica

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJAKAKŠEN JE STROŠEK DOSTAVE?

Stroški dostave se obračunajo pred zaključkom naročila, kjer se izbere tudi način dostave. Za nakupe do 89,90 EUR znašajo stroški dostave 3,50 EUR, za nakupe nad 89,90 EUR pa je pakiranje in odpošiljanje naročenih izdelkov brezplačno.KAKO DOLGO BOM ČAKALA NA SVOJ PAKET?

Za izdelke na zalogi je rok dobave 2 do 7 delovne dni, načeloma pa so izdelki pri vas že naslednji delovni dan. Za izdelke, ki jih ni na zalogi, je rok dobave do 10 dni po prejetem naročilu. Rok dobave je pojasnjen pri vsakem izdelku v spletni trgovini, prav tako pa vas bomo o natančnem roku dobave obvestili preko elektronske pošte v našem drugem obvestilu. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj, ko bodo vsi na zalogi, razen če je bilo dogovorjeno drugače. V primeru bančnega nakazila bodo izdelki odpremljeni, ko prejmemo plačilo na naš transakcijski račun.KAKŠEN JE NAČIN DOSTAVE

Izdelke, naročene v spletni trgovini, dostavljata naša pogodbena partnerja Pošta Slovenije in GLS. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši predvsem v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah. Paket vam lahko dostavijo tudi na vaše delovno mesto. V kolikor dostava ni bila uspešna oziroma ste bili v času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo. Priporočljivo je tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko, na kateri ste vedno dosegljivi, saj vas bodo v primeru, da je paket večjih dimenzij ali pa ste izbrali plačilo po povzetju, predhodno poklicali.LAHKO PLAČAM S KARTICO? KAJ PA DRUGI NAČINI PLAČILA?

Plačilo s kartico je mogoče. Za način plačila lahko izberete plačilo s kreditno kartico, Paypal, nakazilo po predračunu, lahko pa plačate tudi z gotovino/kartico po povzetju.LAHKO SPREMENIM NAČIN PLAČILA?

Sprememba načina plačila po oddanem naročilu ni možna. V primeru da želite spremeniti način plačila, je potrebno naročilo preklicati tako, da nas kontaktirate in oddate novo. Naročilo bomo lahko preklicali, v primeru, če še ni bilo odposlano iz našega skladišča.IZDELEK MI ŽAL NE USTREZA, GA LAHKO MENJAM?

V kolikor vam ne ustreza velikost ali model, lahko artikel zamenjate za ustrezno velikost ali pa odstopite od pogodbe in zahtevate vračilo kupnine. Več informacij o tem si preberite na strani VračiloKAKO IZDELKE VRNITI?

Izdelek vrnite v originalni nepoškodovani embalaži. Izdelek ne sme biti poškodovan in v nespremenjeni količini ali embalaži! Vračilo kupnine je možno izključno preko nakazila. Gotovine ne izplačujemo. Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem se v elektronski obliki nahaja na sedežu podjetja. Kupec lahko dobi kopijo pogodbe/računa na zahtevo na elektronski naslov. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu: info@skratek.si.KAKO VRAČILO POTEKA?

Pred vračilom blaga, kupljenega na spletni strani www.skratek.si, nas obvestite na info@skratek.si, da se dogovorimo o najboljši rešitvi. Od pogodbe lahko potrošnik odstopi v roku 14 dni po prejetju naročenega blaga, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Vrnitev naročenega blaga podjetju v roku 14 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe. Blago lahko vrnete na dva načina:

- Kupljeno blago pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Trgovina Škratek, Gosposka ulica 27, 2000 Maribor, Slovenija. Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. V primeru pošiljk z odkupnino si pridružujemo pravico sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, če se tega s kupcem nismo izrecno dogovorili!

- S kupljenim blagom se lahko na lastne stroške osebno oglasite v trgovini PE Škratek, Gosposka ulica 27, 2000 Maribor, Slovenija in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj s pripadajočo dokumentacijo.KAKO VEDETI KATERA VELIKOST OBUTVE JE PRIMERNA ZA OTROKA?

Za vse informaciji o izbiri velikosti preberite blog na strani VELIKOST

Ko nogo izmerite, s pomočjo informacij o notranjih in zunanjih dolžinah izberite pravilno velikost čevljev.