070 280 888 
Pokličite nas od ponedeljka do petka: 9:00  - 19:00 ure, sobota od 9.00 do 14.00 ure

Košarica - 0,00 €

V nakupovalni košarici ni artiklov.

O blagovnih znamkah

 

 

Froddo je hrvaška znamka znamka čevljev, ki ima tradicijo že od leta 1946. Njihovi čevlji so visoke kakovosti in izdelani iz naravnega usnja in obarvani le z naravnimi topljivimi barvami. Zaradi naravne obarvanosti s transparentnimi pigmentom so lahko vidne majhne razlike na površini čevljev, ki daje naraven in edinstven videz. Froddo veliko vlaga v svoj razvoj čevljev, da omogočajo zdrav razvoj noge in, da so njihovi čevlji približek bose noge. Ker jim je pomemben zdrav razvoj so čevlji narejeni samo iz naravnih materialov, s pridihom zabave in igrivosti v njihovem dizajnu. Usnje ne vsebuje kroma. Čevlji so proizvedeni na Hrvaškem.

 

Danes zelo znani čevlji UGG, prvič predstavljeni na plažah južne Kalifornije, so hitro postali ikona in svetovni pojav. Znamka ponuja čevlje za vse priložnosti nošenja in vremenske razmere ter s ponosom predstavlja svoje kolekcije stilov, narejenih iz vrhunskih materialov v kombinaciji z najboljšimi standardi izdelave. Sodobna kolekcija obutve UGG, se ponaša s sodobnimi trendiin izjemno udobnostjo, ki prehaja iz sezone v sezono.

Na veliko povpraševanje po novem in svežem je Lorenzo Fluxa leta 1975 na Mallorci ustanovil znamko Camper, tako je nastala edinstvena blagovna znamka, polna raznolikosti in kontrastov, ki jo danes občudujejo po vsem svetu. Camperjev pristop k oblikovanju obutve je bil že od začetka ustvarjanje uniseks modelov, ki zameglijo meje med športnim in klasičnim, vsem modelom pa je skupen njihov razvoj, ki je usmerjen v čevelj, ki otroku zagotavlja približek bose noge.

Ipanema je zabavna in pisana kolekcija sandalov in natikačev iz Brazilije, poimenovana po eni najbolj eksotičnih in najbolj znanih plaž na svetu.Ipanema je odraz brazilskih korenin, hkrati pa združuje inovativne materiale s trenutnimi modnimi trendi. Svoj čut za modo kombinira s funkcijami, zaradi katerih so sandali in natikači Ipanema edinstveni. Z ozirom na okolje in prihodnost Ipanema pri izdelavi svoje obutve uporablja vsaj 30% recikliranih materialov, kar 99% vseh tovarniških odpadkov pa je recikliranih oz. ponovno uporabljenih.

 

Agatha Ruiz De La Prada je priznana blagovna znamka od Prade, ki ponuja otroško obutev istoimenske oblikovalke, ki se je v svet mode podala v 80 letih, kjer se je obdržala vse do danes. Čevlji so narejeni v Španiji, iz visoko kvalitetnega usnja in drugih naravnih materialov. Vsi modeli so unikatni in zabavni, prepoznavni po pisanih barvah in domišljijskih motivih kot so srčki, rožice, zvezdice in pikice, pri vse tem pa so čevlji seveda tudi zelo udobni.

 

 

Garvalin je priznana Španska blagovna znamka kakovostne otroške obutve, pod okriljem katere delujeta tudi znamki Agatha Ruiz De La Prada in Biomecanics. Čevlji so narejeni v Španiji, z veliko skrbnostjo in pozornostjo do detajlov. Ponujajo široko paleto obutve za vse okuse, od svetlih barv do nevtralnih tonov. Združujejo tradicionalno z modernim, kot tudi domišljijo s stilom, pri vsem tem pa je ključnega pomena kakovost materialov, ki spodbujajo udobje in zdrav razvoj otroških nogic.

 

 

Biomecanics je priznana Španska blagovna znamka kakovostne in inovativne otroške obutve, ki deluje pod okriljem znamke Garvalin. Posebnost obutve Biomecanics je, da ponovno uporabi energijo, ki se sprosti pri hoji otroka. Čevlji so narejeni iz mehkega usnja, oblazinjeni in imajo dodatno oporo so na peti in prstih, prav tako pa imajo odstranljiv anatomski antibakterijski vložek. Ker imajo dodatno oporo na opetnem delu otrokom pomagajo pri lažji hoji in nudijo večjo stabilnost, preprečujejo pa tudi, da bi otrok nogico obračal navznoter. Obutev je izdelana v Španiji, iz naravnih materialov brez kroma in niklja. Biomecanics je kompromis inovacij na področju otroške obutve, s pomočjo najnovejših virov v znanosti so razvili čevelj za pravilno gibanje rasti za otrokov, ki ponujajo največ svobode pri gibanju, varnost in zaupanje ob različnih stopnjah njihovega razvoja.

Otroški čevlji | Največja izbira otroške obutve Škratek Največja izbira otroške obuteve, kvalitetna obutev in najnižje cene priznanih znamk: Froddo, Pediped, Agata dela Prada, Garvalin, Superfit,...