Facebook Pixel
Moja košarica

Košarica

1. Strinjam se z obdelavo podatkov za namene pošiljanja e-novic

1.1. Katere podatke zbiramo: Poleg podatkov v vnosnem polju se bo zabeležil IP naslov računalnika iz katerega ste naredili prijavo, nadalje pa se bodo zbirali še čas odpiranja poslanih sporočil in čas klikov na povezave v sporočilih.

1.2. Kakšen je namen zbiranja: Podatke zbiramo za namenom pošiljanja novic. Podatke o časih odpiranja in časih klikov pa za namen ugotavljanja vaše aktivnosti, da lahko zagotovimo ustrezen izbris vaših podatkov v primeru vaše neaktivnosti.

1.3. Koliko časa bomo podatke zadrževali: V kolikor boste naše novice prebirali, bomo vaše podatke hranili dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili + 1 leto. V kolikor pa naših novic ne boste prebirali pa bomo vaše podatke izbrisali 1 leto po zadnjem prebiranju.

1.4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo: To lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov.

1.5. S kom bomo vaše osebne podatke delili: Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.


2. Strinjam se z obdelavo podatkov za namene prilagajanja vsebine novic, tako da bo bolj v skladu s tem, kar si želim

2.1. Katere podatke zbiramo: Zbirali bomo podatke o vaši lokaciji - lokacija je natančna na nivoju občine in ne gre za natančne koordinate - na podlagi IP številke, času klikov, beleženju katere povezave vas zanimajo in beleženju iz katerih naprav ter v katerih brskalnikih odpirate in berete naša sporočila.

2.2. Kakšen je namen zbiranja: S pomočjo teh podatkov, bomo lažje ugotovili vaše želje, potrebe in zanimanja in vam bomo lahko na ta način posredovali za vas bolj zanimive in relevantne informacije.

2.3. Koliko časa bomo podatke zadrževali: V kolikor boste naše novice prebirali, bomo vaše podatke hranili dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili + 1 leto. V kolikor pa naših novic ne boste prebirali pa bomo vaše podatke izbrisali 1 leto po zadnjem prebiranju.

2.4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo: To lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov.

2.5. S kom bomo vaše osebne podatke delili: Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.