070 280 888 
Pokličite nas od ponedeljka do petka: 9:00  - 19:00 ure, sobota od 9.00 do 14.00 ure

Košarica - 0,00 €

V nakupovalni košarici ni artiklov.

O spletni trgovini Škratek

 

Sama ideja o spletni trgovini se je porodila, ko smo tudi mi dobili prvega škratka. Katero obutev kupiti, kaj bo dovolj dobro zanj, kaj je cenovno sprejemljivo, kje dobiti zdravo in udobno obutev, kaj je dovolj modno za naše škrate,...? Verjetno so vam poznane dileme in vprašanja.

Po raziskovanjih in ugotavljanjih smo dobili od vseh ortopedov, zdravnikov in strokovnjakov isti odgovor. Najboljše za otroka je, da hodi bos. Vendar, ker v praksi to ni mogoče, potrebuje obutev, ki je usnjena in zelo mehka brez ortopedskih vložkov.

Naša filozofija je preprosta: ponudba, ki jo ponujamo ima udobje, kakovost in stil. Vedno bomo sledili tem vrstnem redu, kajti zavedamo se, da pravilna izbira obutve pusti svoj pečat sprejemljivosti za spodbujanje zdravega razvoja stopala.Ko se odločamo o izbiri ponudbe, izbiramo le tiste, ki uporabljajo visoko kvalitetne materiale, iz naravnih gum, ki zagotavljajo idealno raven varstva in prilagodljivosti.

Vsekakor pa pri tem ne pozabljamo na modnost vaših otrok, zato vam ponujamo kombinacije, ki ponujajo brezčasnost in čiste modne barve z elementi presenečenja. Vendar pri tem ohranjamo udobje in kakovost, da zagotovimo otroku zdrav razvoj stopala.

Ker vemo, kaj dobro za vašega otroka si želimo biti del razvoja vašega malčka, razlog za glasen otroški smeh pri igri v najudobnejših čevljih in sokrivec za zdravo stopalo.

 

Vemo, da veste kaj je za vašega otroka najboljše - zato hvala, da nam zaupate!

Škratek
Ekipa Škratek

Otroški čevlji | Največja izbira otroške obutve Škratek Največja izbira otroške obuteve, kvalitetna obutev in najnižje cene priznanih znamk: Froddo, Pediped, Agata dela Prada, Garvalin, Superfit,...