POLETNA OBUTEV IPANEMA

Ko govorimo o vodilnih znamkah na področju poletne obutve, je potrebno izpostaviti blagovno znamko Ipanemo. Slednja polni police trgovine Škratek s svojimi čudovitimi modeli sandalov, natikač ter japonk iz Brazilije ustvarjenih po najnovejših modnih trendih.

 

 

Fantje bodo navdušeni nad igrivimi modeli z različnimi tematikami, ki jih ponuja Ipanema. Eden izmed najbolj priljubljenih modelov je zagotovo model Ipanema Gamer Kids, ki ga lahko najdete tako v modri kot tudi črni barvi. Tip čevlja je primeren za vsestransko uporabo in je zelo prijeten za nošenje, zato bodo otroci lahko uživali v brezskrbnem poletju. Japonke so dodelane z različnimi detajli na temo igric, ki navdušijo male fantke.

 

Dečkom pa je všeč tudi model Ipanema Temas Infantil Go Skate, ki ga lahko najdete v fantkom najbolj priljubljenih barvah: črni ter modri. Model je dodelan s poslikavo skejterja, ki pusti vtise otrokom, polnim adrenalina, ki so vsakodnevno na poti k novim avanturam in dogodivščinam.

 

Dekleta so navdušene nad japonkami Ipanema Glow Ferm. Ipanema je svoj klasičen model nadgradila z bleščicami na paskih, ki jim dodajo ženstvenost in glamur. Lahko jih najdete tako v beli kot tudi rumeni barvi. So ženstvene, modne in primerne tudi za bolj elegantne priložnosti. So izjemno udobne za nošenje in nepogrešljiva oprema na oddihu, potepu po mestu, lahko pa jih uporabljate tudi za uživanje iz udobja svojega doma.

 

Za vse ljubiteljice punčke Barbie pa je Ipanema letos dodala kolekcijo japonk na temo Ipanema Barbie style kids, ki jo lahko najdete v kar 3 različnih barvah. Vse male princeske so navdušene nad detajlom pentlje, ki jih naredi elegantne in posebne, ter čudovito fotografijo Barbie na samem čevlju. So udobne, modne in primerne za različne dogodke.

 

 

Ipanema je znamka, ki poskrbi za sproščen korak v stilu. Letošnja kolekcija prinaša svojo klasiko kot tudi nove modele, ki bodo omogočili brezskrbne počitnice in uživanje v vseh aktivnostih. To poletje, ko so vsepovsod okrog nas žive barve, so natikači in sandali Ipanema popolna kombinacija in vse kar potrebujete za popoln sproščen poletni dan.