Vsak dan postaja daljši in toplejši, vse se počasi prebuja … kar pomeni, da se bliža pomlad.  Kmalu bo tukaj in skupaj z njo tudi nova kolekcija otroške obutve.

 

Ko postaja vse topleje, je čas tudi za novo otroško obutev. Novo sezonski dizajni za pomlad in poletje 2021 vključujejo predvsem žive in svetle barve kot so rumena, oranžna, rdeča, modra, zelena in roza. So barve, ki pokažejo razigranost naših malčkov in njihovo veselje, ko lahko več časa preživijo zunaj. Ob nenehnem preživljanju časa zunaj pa je pomembno predvsem, da izberemo kvalitetno in udobno obutev, ki bo nogam omogočila zdrav in naraven razvoj.

 

Tudi ko boste nakupovali otroško obutev za pomlad 2021 je pomembno, da se osredotočite, da so čevlji otroku prav in da se v njih počuti dobro. Na kaj biti pozorni, ko kupujte čevlje in kako izbrati pravo velikost si lahko preberete na povezavi Kako izbirati otroške čevlje in Izbira velikosti otroških čevljev. Za letošnjo pomlad smo naredili top tri modne trende, ki jih lahko vpeljete v samo garderobo:

 

1. MODNE BARVE

Pomlad je najboljši čas v letu, ko pridejo v ospredje žive in tople barve. V tem letu so v ospredju predvsem modeli znamke Froddo, ki jih najdete v različnih barvah. Najbolj priljubljena barva te pomladi je rdeča, ki je primerna tako za fantke kot tudi dekleta. Našim škratkom doda razigranost in energijo, ob njihovih vsakodnevnih aktivnostih pa tudi izjemno udobje.

2. MODNE IN UDOBNE SUPERGE V METALIK BARVAH

Pomlad je izjemno živa, barvita, zato je pomembno, da se poživi tudi otroška obutev. Otroci najbolj obožujejo modele čevljev metalic barve, ki jih pustijo navdušene.

Pri tem je potrebno poudariti, da so superge najbolj udobna obutev pomladne sezone, pri nas pa lahko izbirate med različnimi modeli. Iz nove kolekcije Froddo prihajajo superge v izjemno modni rosegold in pa tudi srebrni ter zlati metalic barvi. Odlično je, da jih otroku lahko kombinirate s čimerkoli pa naj bo to športni ali elegantni videz.

3. ŠPORTNI COPATI ZA PROSTI ČAS

V letošnji pomladi za vaše otroke ne sme manjkati tudi udobna obutev. Pri tem gre za čevelj, ki bo vašemu otroku nudil udobje in stabilnost pri sami športni aktivnosti. Za top model tretjega modnega trenda smo pri Škratku skrbno izbrali model Froddo G3130166. Notranji del je pri tem modelu je podložen, zato ni problema, če ga otroci nosijo tudi čez cel dan.

 

Pomladni trendi letošnjega leta bodo torej predstavljeni znotraj svetlih in barvitih barv. V ospredju bosta predvsem udobje in kakovost, pri tem pa ne pozabimo rdečih, rumenih, modrih ter ostalih živih barv. Na Škratku se vsako leto trudimo, da sledimo trendom tudi pri otroških čevljih, predvsem pa da so čevlji čim bolj unikatni in edinstveni. Ne smemo pozabiti niti na udobje, ko se nogica naših škratkov komaj razvija.