Pri Froddu stremijo po srečnem otroštvu naših malčkov in svojo filozofijo gradijo na varnih korakih, ki ne poznajo meja. Že več kot 70 let so zvesti svojim načelom o zdravem stopalu ter ustvarjajo individualno, pristno in trajnostno obutev.

 

Barvna paleta, nove pomladne kolekcije FRODDO, ki je sestavljena iz nežnih pastelnih tonov in močnih mavričnih barv, navdušenje tako malčke kot tudi mladino. Za kolekcijo, pomladne otroške obutve FRODDO, je značilno udobje, ki se zliva z mehkobo naravnih materialov, poudarja pa funkcionalnost, prilagodljivost, praktičnost in inovativen dizajn, ki se popolnoma zlije z otrokovimi stopali. Okolju prijazni materiali in inovativni elementi ustvarjajo futuristično doživetje, polno navdušenja, varnosti ter želje po svobodi in igri.

Šprtni copati Froddo

Froddo standardna kolekcija, v velikostih od 17 do 42, ima različne funkcije, prilagojene vsem tipom stopal, v linijah za šolo in vrtec, šport in prosti — skratka za vse priložnosti.

 

Novi bosonogi modeli zagotavljajo vrhunsko udobje in svobodo gibanja. Izjemno lahki, široki in zračni čevlji imajo podlogo iz naravnega usnja brez kroma in gumijast veganski podplat, odlikujeta pa jih velika prilagodljivost in izjemna mehkoba. Izdelane so iz skrbno izbranega naravnega usnja terracare® najvišje kakovosti. Barefoot modeli so opremljeni s snemljivim, ravnim antibakterijskim vložkom, ki nevtralizira vonj. Širši sprednji del prstom omogoča prosto in svobodno gibanje. Čevlji posnemajo boso hojo in tako stopalom zagotavljajo naraven in zdrav razvoj. Pričarajo občutek hoje po oblakih!

Športni copati na ježka Froddo

Vsak otrok je, tako kot vsako stopalo, unikaten in drugačen, zato so nekateri modeli obogateni z dodatnim, enostavno odstranljivim usnjenim antibakterijskim vložkom, kar omogoča, da ima en čevelj kar dve širini. Dodatni vložek uravnava prostor v čevlju.

Športni copati Froddo

 

Pri nas vas čaka največja izbira otroških čevljev iz pomladne kolekcije FRODDO - obutev za prve korake, bosonoga obutev, čevlji in superge, gležnarji, škornji in copati - nekaj za vsakega deklico in dečka, punco ali fanta, pa tudi za odraslega se najde kaj.

Pa vi? Ste že našli svoj idelen par?

https://skratek.si/froddo