Pri Froddu si želijo, da bi naši malčki v zdravih čevljih imeli srečno otroštvo in svojo prihodnost gradili z varnimi in neoviranimi koraki. Že več kot 70 let ustvarjajo individualno, pristno in trajnostno obutev.

 

Barvna paleta bogatih zemeljskih tonov odraža navdušenje nad preteklostjo, medtem ko prisotnost rumene, fuksije in rdeče barve z občasnimi izleti v galaksijo, interpretirano skozi vzorce zvezd, bleščic in kovinskih tonov, izžareva energijo uličnih trendov.

 

Za kolekcijo je značilno udobje, navdihnjeno z mehkimi naravnimi materiali s poudarkom na funkcionalnosti, prilagodljivosti, praktičnosti in dizajnu, ki ščiti otroške noge in varuje okolje. Izbira materialov in inovativnih elementov ustvarjata futuristično doživetje, polno navdušenja, varnosti in želje po igri.

 

Froddo standardna kolekcija v velikostih od 17 do 42 ima različne funkcije, prilagojene vsem tipom stopal, v linijah za šolo in vrtec, šport in prosti čas ter za posebne priložnosti.

 

 

 

 

Novi bosonogi modeli zagotavljajo vrhunsko udobje in svobodo gibanja. Izjemno lahki, široki in zračni čevlji imajo podlogo iz naravnega usnja brez kroma in gumijast podplat, odlikuje pa jih velika prilagodljivost in izjemna mehkoba. Izdelane so iz skrbno izbranega naravnega usnja terracare® najvišje kakovosti. Barefoot modeli so opremljeni s snemljivim, ravnim antibakterijskim vložkom, zimski pa s tremi vrstami podloge - volno, toplim tekstilom in krznena podloga. Novost so gležnarji z vodoodbojnim velurjem. Širši sprednji del prstom omogoča prosto in svobodno gibanje. Čevlji posnemajo boso hojo in tako stopalom zagotavljajo naraven in zdrav razvoj. V teh čevljih otroci čutijo tla pod nogami.

 

 

 

 

Vsak otrok je, tako kot vsako stopalo, drugačen, zato so nekateri modeli obogateni z dodatnim, enostavno odstranljivim usnjenim antibakterijskim vložkom, tako da ima en čevelj dve širini. Dodatni vložek uravnava prostor v čevlju.

 

 

 

 

Froddova velika družina z več kot 600 zaposlenimi pazljivo oblikuje in natančno izdeluje zdrave čevlje iz skrbno izbranih materialov iz preverjenih virov. Čevlji Froddo se proizvajajo na Hrvaškem v čistem naravnem okolju z uporabo načela trajnosti.

 

Pri Škratku vas čaka največja izbira Froddo čevljev iz jesenske kolekcije - obutev za prve korake, bosonoga obutev, čevlji in superge, gležnarji, škornji in copati - nekaj za vsakega dečka in deklico.

 

*Prevedeno in deljeno iz spletne strani froddo.com.