D.D. STEP SUN REACTIVE

 

Nežna, posebna in preprosta: takšna je letošnja poletna kolekcija znamke D.D. Step. Punčke so navdušene nad pastelnimi barvami, predvsem pa nad udobjem in lahkotnostjo samih čevljev, ki jih popeljejo v toplo poletje. Letos je izjemno priljubljen model D.D.Step AC048-295, ki pa ima izjemno posebno lastnost ... Vas zanima katero? Preverite na blogu na povezavi Sun Reactive. Ker pa je ta letni čas poln zabave in igre, je za otroke pomemben tudi nedrseč podplat, ki bo poskrbel za neomejeno uživanje v dejavnostih, medtem ko bo njihova nogica varna in stabilna.

 

 

Poletna kolekcija 2021 znamke D.D. Step pa bo navdušila tudi fantke, saj so pri znamki zasnovali čudovite modele otroških sandalov, ki so izjemno udobni in izdelani iz visokokakovostnega usnja. Fantovski sandali imajo čudovite detajle, ki naredijo čisto vsak model poseben, vaši malčki pa jih lahko obujejo tako za posebne priložnosti kot za vsak dan.

 

 

Linija znamke D.D. Step je tako namenjena vedno aktivnim malčkom, sandali s svojim zgornjim delom zagotavljajo maksimalno zračnost, podplat pa dodatno udobje. Da pa bodo imeli malčki čim manj težav z zapiranjem, se vsi čevlji poletne linije zapirajo na ježka.

 

Najpomembnejše, kar je vedno poudarjeno pri ustvarjanju čevljev D.D. Step, je dobro počutje in zdravje otrok. Prav zato veliko pozornosti namenjajo vrhunski kakovosti, vsi čevlji so tako narejeni samo iz pravega usnja.

 

Pa vaši malčki? So že našli poletne čevlje?